![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Merhaba Dostlar..
Dünyayı adeta küçük bir köy haline getiren, iletişim olanaklarını üst düzey seviyeye çıkaran internet dünyası, reklam için de büyük bir alan oluşturmaktadır. İnternetin sağladığı önemli bir olanak olan reklamdan yararlanabilmek için, artık biz de İstanbul Dostum Forum olarak sitemizde reklamlara yer vereceğiz. Özellikle reklamın en büyük avantajı daha fazla insana ulaşabilme ve hizmetlerimizi geniş bir kitleye ulaştırabilme olanağı, bu kararı almamızda etkili olmuştur. Üç yıla yakındır yayında olan İstanbulDostum.com, 13.000'e yakın üye, günlük ortalama 600 değişken tekil ziyaretçisi ve 8 bine yakın sayfa gösterimi ile vereceğiniz reklamlar için bir avantaj teşkil ediyor. 1 aylık - 3 aylık - 6 aylık ve 1 senelik olmak üzere 5 ayrı yerde sitemize aşağıda belirtilen boyutlarda Reklam verebilirsiniz. (tür: gif - jpeg - flash 'dan birisi olabilir) Reklam Alanları ve Boyutları: 1) Anasayfa'nın en altında, 130*44 2) Anasayfa'nın en altı, 470*60 3) Anasayfa'nın altı, 900*90 4) Anasayfa Banner'ın altı, 470*60 5) Anasayfa Banner'ın altı, 900*90 bilgi ve ücretlendirme için e-mail: hsyn125@gmail.com adresinden ya da [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register...]yoluyla bana ulaşabilirsiniz.. |
|
|
|
|
kişi bu mesajın için Teşekkür etti Webmaster.
|
||
|
| Sponsor Linkleri |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|